Szállítási Információk

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése elõtt egyeztetés végett e-mail-ben megkeressük Önt.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

A termékek személyes átvétele üzletünkben (1139 Budapest, Fiastyúk u.46.) lehetséges. A megrendelést követően kollégáink e-mailben értesítik, amint a termékek átvehetők.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MAGYARORSZÁGON

A Express One futárszolgálattal együttműködve, az ország bármely pontjára rövid határidővel, kedvező áron juttatjuk el termékeinket.

A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG:

Általános megrendelés esetén 1.790,-Ft.

Bruttó 50.000.-Ft felett ingyenes.

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. Az Áfá-s számlát minden esetben a csomagban találja. A megrendeléseket az e-mail-ben történő visszaigazolást követően átadjuk a futrászolgálatnak. A rendelések feldolgozása a beérkezések sorrendjében történik. A munkaszüneti napokon (szombat, vasárnap) és ünnepnapo(ko)n beérkezett megrendeléseket a rákövetkező munkanapokon kezdjük feldolgozni.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL KÜLFÖLDRE

A megrendelést követően pro forma számlát állítunk ki, melyet elküldünk a megadott e-mail címre. Ennek alapján előre átutalással tudja teljesíteni a kifizetést. Amikor a pénz megérkezik a bankszámlánkra, akkor küldjük a csomagot. A számlát minden esetben a csomagban találja. A megrendeléseket az e-mail-ben történő visszaigazolást követően adjuk postára. Várható szállítási idő országonként eltérő lehet.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK CÍME

Elektron Cosmetic Kft. 1139 Budapest, Fiastyúk utca 46.
Telefon: 06-1-320-3223
Nyitva tartás: H-P 9-17óra között

Miért ne iratkoznál fel?